4:lle
4 hampurilaissämpylää tai vaikka ruispalaa
1 avokado
marinoitua punasipulia
marinoitua punasipulia
pinaattia
haukipihvit:
400 g haukifilettä
0,5 dl kermaa
1 muna
sitruunamehua
suolaa
valkopippuria
chili creme fraiche:
1 prk creme fraichea
1 chili
1 tl dijon-sinappia
tuoretta persiljaa
suolaa
mustapippuria
Valmista ensin punasipulit ohjeen mukaan ja chiliranskankerma tekeytymään jääkaappiin.
Laita haukifilee palasina tehosekoittimeen ja heitä perään muna, reilu loraus sitruunamehua ja valkopippuri ja suola. Tehosekoita tasaiseksi ja lorota kerma sekaan. (Meillä kun ei ole blenderiä niin tehtiin tämä sauvasekoittimella ja hyvin toimi).
Siirrä jääkaappiin puoleksi tunniksi. Kuumenna pannu, muotoile haukimössöstä neljä pihviä ja paista voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
Halkaise sämpylät, paahda niitä hetki ja sipaise reilusti chilifraichea molemmille puolikkaille. Kasaa pohjan päälle pinaatinlehtiä, viipaloitua avocadoa, marinoitua punasipulia ja haukipihvit.
Alkuperäinen ohje täältä: http://hannansoppa.com/the-haukiburgeri/
No comments:
Post a Comment