300 g lohta
1 luomuappelsiini
1 dl valkoviiniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
valkopippuria
suolaa
2 kypsää avokadoa
nauhapastaa
Paloittele lohi noin 2 cm kuutioiksi. Pese appelsiini hyvin ja raavi kuoresta ohuita suiroja. Purista appelsiinin mehu kuppiin. Silppua sipulit. Paista sipuleita ja appelsiininkuorisuiroja hetki oliiviöljyssä paistinpannussa. Lisää pannuun valkoviini ja keitä hetki, jotta nestetta haihtuu mutta sipulit pehmenevät ja saavat makua viinistä. Lisää appelsiinin mehu ja kuumenna seos. Lisää vielä lohipalat. Lohet kypsyvät muutamassa minuutissa. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Lohko avokadojen liha pieniksi kuutioiksi. Sekoita kastike itsetehdyn nauhapastan kanssa. Nosta lautaselle. Lisää annokseen avokadopalat..
Ohje täältä: http://sillasipuli.blogspot.fi/2014/07/avokado-appelsiini-lohipasta-ihanuus.html
No comments:
Post a Comment